Com funciona?

 

Per a realitzar la teva compra només cal que segueixis els passos següents:

 

1) Registra’t

 

- Crea el teu compte personal per a gestionar les teves dades i comandes. Si necessites ajuda escriu un mail a eco@cetlacalaixera.cat o truca al telèfon 93 243 20 41 - Extensió 3008.

- Fes clic a la paraula ombrejada en taronja, Entrar (situada a la part superior de la pantalla, a la dreta sota la icona de “Cerca”) i llavors:

 

a. Necessitarem el teu e-mail, adreça postal i número de telèfon (segueix les passes i omple les caselles corresponents).

 

b. Rebràs un e-mail de confirmació indicant que has realitzat l’operació correctament. Ja disposes del teu compte a Cal Romesco, benvingut/da!

 

2) Un cop ja estàs registrat/da i ja disposes del teu compte de Cal Romesco

 

- Abans de realitzar la teva compra, confirma que estàs dins del teu compte personal. Per comprovar-ho, has de localitzar el teu nom sota la icona de “Cerca”.

a.Selecciona el producte que desitges segons categoria o productor al qual pertany.

b.Anota el nombre d’unitats que necessites del producte, i clica la icona “Afegir a la cistella”.

c.Pots comprovar la teva llista de la compra dins del requadre de la teva cistella (part superior dreta de la pantalla).

 

cistella


  En aquest punt, podràs...

1. Formalitzar la teva comanda (Clicant sobre la icona "Ho compro").

2. Revisar la teva comanda (Al resum de la comanda podràs comprovar que els articles que hi ha a la cistella són els que desitges. En cas contrari, utilitzant la icona de la brossa podràs eliminar-los o modificar el nombre d’unitats).

3. Continuar comprant (Afegint a la cistella els productes que necessites i que t’has oblidat).Al resum de la comanda podràs comprovar que els articles que hi ha a la cistella són els que desitges. En cas contrari, utilitzant la icona de la brossa podràs eliminar-los o modificar el nombre d’unitats).

 

- Entrega setmanal cada dijous de 10h a 20h (+ info)

 

- Forma de pagament a l’entrega de la comanda a domicili: en efectiu o amb targeta de dèbit o crèdit (+ info)

 

A continuació, us detallem les condicions del transport a domicili:

 

- Repartiment setmanal de la comanda, cada dijous a la ciutat de Barcelona, amb IVA i transport inclosos al preu final (Cost del transport = 2€ - Transport gratuït en comandes superiors als 50€).

 

- Repartiment setmanal de les cistelles automàtiques, cada dijous a la ciutat de Barcelona, amb IVA i transport inclosos al preu final (Cost del transport = 1€ per la cistella automàtica).


- Repartiment setmanal de la comanda, cada dijous a les rodalies de Barcelona (Àrea Metropolitana de Barcelona), amb IVA i transport inclosos al preu final (Cost del transport = 3'5€ - Transport gratuït en comandes superiors als 50€).

 

A més, us proposem una sèrie de punts de recollida de les comandes, per si voleu recollir-hi la vostra comanda gratuïtament:

 

- Botiga Cal Romesco (Passeig Maragall 124, Barcelona) - Horari: 8:30h a 20:30h (dilluns a divendres) i 10h a 14:30h (dissabtes).


Cistella  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Ho compro

ccpae fulla_verda
slowfood >fulla_verda