Sobre Nosaltres                                

La xarxa de botigues de Cal Romesco té com a missió millorar la teva salut i la dels que t'envolten. Dins de les nostres botigues, hi trobaràs productes socials, ecològics, saludables i de proximitat. Les persones que treballen a Cal Romesco, pateixen algun dels diferents trastorns mental severs que existeixen, i lluiten a diari contra l'estigma de la societat. 


Tots els proveïdors de Cal Romesco compleixen amb un dels 4 requisits fonamentals en la nostra filosofia de compra de producte: SOCIAL (centres especials de treball o empreses d'inserció que donen feina a persones amb capacitats especials),  ECOLÒGIC (productes certificats en producció ecològica), SALUDABLES (millora la teva salut i la dels que t’envolten) i DE PROXIMITAT (compromís per complir amb els productors locals).


Cal Romesco és un projecte del Centre Especial de Treball La Calaixera de l’Associació per a la Rehabilitació de les Persones amb malaltia mental de Barcelona (CET La Calaixera d’AREP) – www.cetlacalaixera.cat, al mes de juny de 2014, vàrem obrir la primera botiga de productes alimentaris de proximitat i ecològics al Passeig Maragall 124 de Barcelona. I el maig de 2015, vàrem absorvir una botiga online.


Estem molt contents de poder-vos convidar a tastar els excel·lents productes de Cal Romesco! 

 

Per a qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres a: eco@cetlacalaixera.cat

O bé al número de telèfon: 93 243 20 41 (Extensió 3010)
Cistella  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Ho compro

ccpae fulla_verda
slowfood >fulla_verda