Entrega de la comanda a domicili

A continuació, us detallem les condicions:


- Repartiment setmanal de la comanda, cada dijous a la ciutat de Barcelona, amb IVA i transport inclosos al preu final (Cost del transport = 2€ - Transport gratuït en comandes superiors als 50€).

 

- Repartiment setmanal de les cistelles automàtiques, cada dijous a la ciutat de Barcelona, amb IVA i transport inclosos al preu final (Cost del transport = 1€ per la cistella automàtica).

 

- Repartiment setmanal de la comanda, cada dijous a les rodalies de Barcelona (Àrea Metropolitana de Barcelona), amb IVA i transport inclosos al preu final (Cost del transport = 3'5€ - Transport gratuït en comandes superiors als 50€).

 

A més, us proposem una sèrie de punts de recollida de les comandes, per si voleu recollir-hi la vostra comanda gratuïtament:

 

- Botiga Cal Romesco (Passeig Maragall 124, Barcelona) - Horari: 8:30h a 20:30h (dilluns a divendres) i 10h a 14:30h (dissabtes).



 

Has de realitzar la teva compra entre les 8h del dimarts i les 10:30h del dilluns (setmana comanda), perquè el dijous rebis la comanda.

 

Setmana comanda

Dimarts

(8h)

Dimecres

Dijous

Divendres

Cap de setmana

Dilluns

 (10:30h)  

Setmana entrega

 

 

Dijous

(entrega)

 

 

 

 

Exemple: Realitzant la comanda entre el dimarts i dilluns al matí fins a les 10:30h (dies ombrejats en taronja) rebràs la teva comanda el dijous següent (dia ombrejat en verd).

 

Aquest funcionament es justifica perquè el mateix dilluns de cada setmana Cal Romesco realitza la comanda als productors. D’aquesta manera assegurem que el producte que s’entrega al vostre domicili cada dijous és fresc i manté tots els seus atributs.

 

L’hora d’entrega de la comanda del dijous la consensuarem amb cada client els dimarts via correu electrònic, en funció de la zona i la ruta de repartiment programades.

 

L'entrega la realitzem nosaltres mateixos, és a dir, no es contracta cap empresa de transports o missatgeria, i són els treballadors amb capacitats especials del Centre Especial La Calaixera, que us porten la comanda a casa vostra.


Cistella  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Ho compro

ccpae fulla_verda
slowfood >fulla_verda